Background

Over ons

Mijn naam is Gerard Schenk, wonende in Assendelft. Sinds november 2014 ben ik als Zzp-er gaan werken als Dak-, Lood & zinkwerker, onder de naam GSdakbedekking. Mocht u eventuele vragen hebben, dan kunt u mij bereiken onder nummer 06 48315048. Het bijstaan van advies en raadgevingen alsmede het maken van een eventuele offerte zal vrijblijvend zijn.

Direct Direct Contact via Whatsapp

Het dak lekt, daar zit u niet op te wachten, het vraagt om snelle actie. GSdakbedekkingen is er voor u om het euvel te verhelpen. Of u nu een bitumen dakbedekking heeft, een singeldak of authentieke dakpannen: ik weet er raad mee. Ik heb in en rond Assendelft al veel daken vervangen van woningen, garages, bergingen en dakkapellen. Mijn uitgangspunt? Een droge en tevreden klant!

Dak Herstel

Na verloop van tijd kunnen daken beschadigd raken door verschillende factoren, zoals weersinvloeden, leeftijd of onjuiste installatie. Dit kan leiden tot lekkages, vochtproblemen en schade aan het interieur van uw huis of gebouw.

Dak Renovatie

Door tijdig uw dak te renoveren,
kunt u verdere schade aan uw huis of gebouw voorkomen. Lekkages en waterschade kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, dus het is verstandig om tijdig actie te ondernemen.

Vakmanschap

Bij het ontwerpen en uitvoeren van onze projecten streven we naar harmonie met de natuurlijke elementen. Of het nu gaat om dakbedekking, lood- en zinkwerk of andere diensten, we streven naar oplossingen die naadloos passen in de natuurlijke omgeving.

Nieuwbouw

Of het nu gaat om een residentieel nieuwbouwproject of een commerciële ontwikkeling, we staan voor u klaar om uw dakbedekkingsbehoeften te vervullen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Foto's

Bekijk onze galerij met foto's van projecten om een glimp op te vangen van de kwaliteit en vakmanschap die GS Dakbedekkingen te bieden heeft.

portfolio image
portfolio image
portfolio image
portfolio image
portfolio image
portfolio image
<

Kwaliteit en betrouwbaarheid onder één dak -
Gerard Schenk Dakbedekkingen

Reviews

We zijn er trots op dat we talloze positieve reviews hebben ontvangen van tevreden klanten die getuigen van ons vakmanschap, professionaliteit en toewijding aan uitmuntendheid. Hier zijn enkele van de geweldige dingen die onze klanten over ons hebben gezegd:

“Uitstekende service en kwaliteit! We hadden een lekkage en contacteerden Gerard voor een reparatie. Vanaf het moment dat we ze belden, was hij zeer responsief en stond hij snel bij ons voor de deur.”

Patrick

“De communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. We raden GS Dakbedekkingen ten zeerste aan. Bedankt, GS Dakbedekkingen, voor het leveren van vakmanschap en kwaliteit!" - Mark en Lisa, ”

Mark & Lisa